Строителна компания "Радев" ЕООД
0887 990 530 | 0887 382 861

 radev.eood@abv.bg

София, кв. "Редута"
ул. "Иван Миланов" №21

В количката имате 0 артикула на стойност 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Груб строеж

Груб строеж

Нещо, което на пръв поглед и думи звучи много лесно и елементарно, се оказва не толкова проста работа. Нещата започват да се плануват още по време на изкопните работи и завършват в момента, в който отключите входната врата и си обуете чехлите.

Като фирма с добър опит в областта на строителството се стремим да следим правилно процеса на изпълнение на строежа. Всяка една грешка в началото може да ви създаде сериозни проблеми в края.

Правилно оразмеряване на основите.

Проверка на всички конструктивни елементи дали отговарят на проекта.

Дали всички конструктивни елементи са вертикални и са в ос. Те подвеждат в последствие стените и вътрешното разпределение на помещенията, но също така няма конструкция, която да е крива и да носи натоварване, освен ако не е изчислена за това.

Задължително съгласуване на стоителния процес с конструктора, направил проекта, както и приемане на армираните вертикални и хоризонтални елементи на конструкцията.

Хоризонталните кофражи се следят с цел в последствие разхода на по-малко количество мазилка , като изключим факта, че може да се ползва и гипскартон от долната страна на плочата- това рефлектира на замазката от горната страна като количество и мъртъв товар.

Зидарията- външна и вътрешна, погледната като материал и качество на изпълнение.

Оставянето на отвори за комуникативни връзки в плочите.

Вертикалните коти до достигане на кота покрив и корниз, които се следят от техническата служба на общината. Няма как да ви разпишат документите, ако не сте спазили проекта.

Общо взето, има още много какво да се коментира за изпълнението на грубия строеж, но се надяваме като професионалисти да ви бъдем полезни, и ако в бъдеще станем партньори, да не бъдете разочаровани от нашите познания и опит.